Er was eens…

Tilde is al van toen ze een klein meisje was in de ban van verhalen. Ze verslond boeken en hing aan de lippen van iedereen die de moeite nam om zijn verhaal te vertellen. Verhalen waren voor haar altijd een veilige wereld om in te verdwalen, op avontuur te trekken en duizenden levens te leiden. Verhalen waren ook de reden van  haar studies Latijn-Grieks en Oost-Europese talen en culturen. Twaalf stielen en dertien ongelukken later kruipt het bloed waar het niet gaan kan en richt ze Wonderling Verteltheater op.

Wie. Wat. Waar?

Wonderling. Verteltheater. dat zijn verhalen, verhaalsels, vertellingen, vertelsels & vertellementen. Tilde wil doorheen haar verhalen ‘wonderlijk zonderlinge’ werelden scheppen die iedereen inspireren tot curiositeit en zorgzaamheid voor elkaar en de wereld.

Ze komt in levende lijve met haar vertelsels & workshops naar je toe. Overal! In een klaslokaal, op zolder, in de tuin, of – geheel Harry Potter gewijs – op perron negen en driekwart van het station in Londen. Indien nodig brengt ze zelf geluidsversterking mee. (… behalve als Dumbledore toevallig in de buurt zou zijn en ik zijn toverstok als versterker mag gebruiken natuurlijk…).

Of je haalt met een toverklik de magie in huis via de wonderwinkel.

De wonderwinkel.

Soms is er instant-magie nodig. Magie die maar een klik van je verwijderd is. Daar dient de wonderwinkel voor. Je vindt er online verhalen die je zullen betoveren en workshops die je meenemen op een opwindende tocht doorheen het land van voorlezen en vertellen! Voor wie toch liever wat meer samen is online: verhalen vertellen en workshops kunnen ook altijd via Zoom, Google meet, … Contacteer me gerust met uw vraag : tilde@wonderling.be

Contacteer me