Online Vertelsels

De Vertellingen van Duizend-en-één-nacht. Op 13 maart 2020 gingen we in lockdown. Omdat we met z’n allen wel wat magie konden gebruiken, ben ik blijven vertellen. Online. Je vindt alle vertellingen hier terug.

De mooiste Goedenacht verhalen. Op 13 maart 2020 gingen we in lockdown. Omdat zeker ook de kleinsten wat magie konden gebruiken, ben ik gaan voorlezen. Online. Je vindt alle verhalen hier terug.

Tilde vertelt met aandacht voor de allerjongsten. In 2020 ging ook de boekstartdag bij de bib in Zonnebeke online door. Je vindt mijn vertelling hier terug.

Tilde leest voor tijdens de Voorleesweek. In 2020 ging ook de bib in Izegem virtueel! Je vindt mijn voorleesavonturen daar hier, hier & hier terug.

Tilde vertelt het verhaal van ‘De Steen van Steendambos’. Ook tijdens de grote vakantie werd er in 2020 online verteld. Zo mocht ik voor ‘Isotopia’ het prachtige verhaal van ‘De Steen van Steendambos’ vertellen. Je vindt alle delen hier terug.

Beire Vanroeselare is een vertelling die Tilde maakte op vraag van Jeugd #vanrsl midden in de Corona lockdown. Je vindt de vertelling hier terug.

Tilde werkt samen met ‘De Woordenzee’. Je vindt via de website van ‘De Woordenzee’, naast al hun prachtige luister- en wandelverhalen ook onze samenwerkingen terug. Hierbij een speciale vermelding voor de podcast thrillerwandelingen Instinct en ‘Doodskus’ die we samen gemaakt hebben in opdracht van het West-Vlaamse Hart én een Sint-Luisterverhaal gebaseerd op ‘Hoogtevreespietje’ van Youp van ’t Hek, ‘Piet heeft hoogtevrees’ in opdracht van De Spil Cultuurcentrum.

 

 

Terug naar alle