De nieuwe website

Wie mij kent, heeft het me zeker al horen zeggen: “Ik ben bezig met een nieuwe website…” In oktober 2020 bestond Wonderling Verteltheater 5 jaar. Het plan was om tegen dan uit te pakken met mijn nieuwe thuis. Want zo voelt de wonderlinge website voor mij, als een thuisbasis. Mensen moeten onmiddellijk de wonderlinge sfeer kunnen opsnuiven. Ze moeten weten waar ze aan toe zijn en kunnen voelen waar ik met Wonderling naartoe wil. En laat dat nu net de moeilijkheid zijn. Het betekent dat ik keuzes moet maken. En dat vind ik niet makkelijk. Ik ben en blijf een eeuwige twijfelaar… Daarnaast kwam Corona ons leven binnen. Plots stond alles op losse schroeven en wist ik nog minder welke keuzes de juiste waren…

Die eerste vijf jaar voor Corona zijn niet vanzelf gegaan. Vallen en opstaan. Met zo veel vragen van zoveel mensen: ‘Wàt doe jij?!’ en ‘Kan jij dààr geld mee verdienen?!’ tot ‘Vertéllingskes!… moh…’ (Stel je een blik vol ongeloof voor). Maar ook: ‘De max dat jij dat doet!’ en ‘’t Was fantastisch!’ tot ‘We komen iedere keer als jij vertelt!” En daar begint mijn hartje dan weer van te huppelen! De balans draait absoluut positief uit. Ik zou het voor geen geld van de wereld willen missen! Eén keer vertellen, één keer die blik in de ogen van het publiek dat aan je lippen hangt, één keer die knuffel van je jongste luisteraar, één keer die klaterende lach van een hele klas en alle mist in mijn hoofd is verdwenen. Dus… keuzes werden gemaakt, beslissingen genomen, knopen doorgehakt. En hier is hij. Eindelijk. DE NIEUWE WEBSITE!

Kom binnen en geniet van de magie van aaivzz (Yves Debaes). Moest je deze website tovenaar te pakken willen krijgen, één adres: www.aaivzz.be. We hebben de krachten gebundeld met Kattoo, die verantwoordelijk is voor de prachtige foto’s. En zie er is een blog en al! 

Welkom. Echt. Welkom.

Terug naar blog